Accelerating innovation by intensifying collaboration

Mattch offers solutions to connect company challenges, knowledge solutions and budgets within networks. Mattch stimulates companies, research institutions and governments to together engage the challenges of the 21st century by joining into innovation eco-systems.
Mattch offers the tools to accelerate the innovative processes in these innovation eco-systems.

We horen altijd graag wat er bij uw organisatie speelt. Intake gesprekken zijn altijd vrijblijvend, zelfs als een intake volstaat om uw uitdaging op te lossen!

Innovatie versnellen voor kennisnetwerken

Via kennismarkten realiseert Mattch voor innovatienetwerken connecties met partners in binnen- en buitenland.

Rendement van investeringen in kennis

Onderzoekers krijgen hiermee een strategisch voordeel bij de lobby voor de verdeling van subsidiebudgetten over sectoren en onderwerpen.

Kosteneffectief investeren in onderwijs

Met een analyse van de impact van CoP’s, een onderwijsinnovatie, kan de Nieuwste Pabo zowel scholen als overheden overtuigen dat investeringen in onderwijs uitermate rendabel zijn.

Commercialisering van kennis

In het kader van project Ulab werden best practices uitgewisseld en is een pilot voor internationale beursbezoeken gehouden.

Innovatie versnellen door samenwerking te intensiveren

Als u samenwerkt aan innovatie, kan Mattch u ondersteunen met de volgende diensten

Impact van innovatie

Impact van innovatie

Overtuig uw klanten en overheden te investeren in uw onderzoek met inzicht in de economische effecten.

ttp://www.mattch.eu/solutions/impact/" target="_self" class="qbutton medium center white default" style="font-style: normal; font-weight: 400; margin: 15; ">lees meer

 

De waarde van onderwijs

De waarde van onderwijs

Overtuig te investeren in onderwijs door inzicht te geven in de economische effecten.

 

Xtreme Quality Conference Websites

Xtreme Quality Conference Websites

Een visitekaartje voor uw land en vakdiscipline. Overtuig sponsoren. Verminder administratie.

 

Wilt u meer uit uw netwerk halen?

Samen verkennen

Als u me uitnodigt voor een intake, gaan we samen de mogelijkheden verkennen om meer uit uw innovatie netwerk te halen. Ik wil om te beginnen graag weten hoe het netwerk waarmee u iets wilt bereiken er uit ziet. In welke geografische regio is uw netwerk actief, op welk onderwerp richt het zich, en wat is haar doelgroep? Daarna praten we over de uitdagingen die u ziet.

 

Concrete dromen

Als we praten over uitdagingen, dromen we over de perfecte oplossing. U deelt uw uitdagingen en uw inzichten. Ik deel 20 jaar aan ervaringen. Onze inzichten zijn idee├źn, die we naar wens kunnen gebruiken om onze droom te vormen. Onze droom wordt een visie, die we stap voor stap gaan implementeren in waardevolle, maar haalbare stappen. We maken de eerste stap concreet door samen een project te formuleren.

 

Duurzaam resultaat

Bij het uitvoeren van ons project zet ik in op goede communicatie en interactie, samen leren, en blijvende verbeteringen. Ik zie een ongebruikt resultaat als een gemiste kans. Na afloop van een project blijf ik me inzetten voor een optimaal en duurzaam resultaat, bijvoorbeeld door aanwezig te zijn bij activiteiten om de uitkomsten te promoten of af en toe te informeren of alles naar wens is.

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Uw organisatie