Als congresorganisatie wilt u zichzelf professioneel presenteren. De website over het congres heeft content nodig die razendsnel toegankelijk is en gebruiksvriendelijk voor bezoeker en backoffice. Een Xtreme conference website voorziet hierin met een ongeëvenaarde vormgeving, adequate content, een online congresprogramma, integratie van een professioneel betaalsysteem en een geautomatiseerde registratie. Ook de abstract submission gebeurt efficiënt voor de organisatie en de inzender.

Zo wordt de website het visitekaartje van uw congres, waar uw leerstoel, universiteit en vakgebied zich als toonaangevend presenteren. Als het programma online staat, met foto’s en achtergrond van de sprekers, de inhoud gemakkelijk te actualiseren is, de registratie en betaling soepel verloopt … dan weet uw doelgroep: dit is het congres waar ik bij moet zijn.

We horen altijd graag wat er bij uw organisatie speelt. Intake gesprekken zijn altijd vrijblijvend, zelfs als een intake volstaat om uw uitdaging op te lossen!

eucomc_logo

“Het conferentieprogramma is intuïtief, daarmee is het mogelijk om mutaties snel en gemakkelijk online te plaatsen. Een nieuwsbrief kan via de website automatisch aan alle geïnteresseerden verstuurd worden. Het is efficiënt dat alle abstracts op één plaats verzameld worden en niet individueel per e-mail worden verzonden. Dankzij het online registratiesysteem zijn alle gegevens, inclusief betalingen, gelijk verwerkt en op verschillende manieren zichtbaar te maken.”

EuCOMC 2017 organisation

Slootweg-Chris-262x272

“Diverse sponsoren lieten weten dat de uitstraling van de website belangrijk was voor hun participatie. De investering in de website heeft daarmee bijgedragen aan de vele tienduizenden euro’s aan sponsorgeld.”

Dr. Chris Slootweg

Associate Professor in Main Group and Organometallic Chemistry

EuCOMC 2017 Organising Committee

Het eerste gesprek is vrijblijvend.

Wilt u meer uit uw netwerk halen?

Samen verkennen

Als u me uitnodigt voor een intake, gaan we samen de mogelijkheden verkennen om meer uit uw innovatie netwerk te halen. Ik wil om te beginnen graag weten hoe het netwerk waarmee u iets wilt bereiken er uit ziet. In welke geografische regio is uw netwerk actief, op welk onderwerp richt het zich, en wat is haar doelgroep? Daarna praten we over de uitdagingen die u ziet.

 

Concrete dromen

Als we praten over uitdagingen, dromen we over de perfecte oplossing. U deelt uw uitdagingen en uw inzichten. Ik deel 20 jaar aan ervaringen. Onze inzichten zijn ideeën, die we naar wens kunnen gebruiken om onze droom te vormen. Onze droom wordt een visie, die we stap voor stap gaan implementeren in waardevolle, maar haalbare stappen. We maken de eerste stap concreet door samen een project te formuleren.

 

Duurzaam resultaat

Bij het uitvoeren van ons project zet ik in op goede communicatie en interactie, samen leren, en blijvende verbeteringen. Ik zie een ongebruikt resultaat als een gemiste kans. Na afloop van een project blijf ik me inzetten voor een optimaal en duurzaam resultaat, bijvoorbeeld door aanwezig te zijn bij activiteiten om de uitkomsten te promoten of af en toe te informeren of alles naar wens is.

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Uw organisatie