Als leerkracht is het lastig om de impact van onderwijs uit te drukken in economisch rendement. Voor een overheid staat bewijs voor het rendement van een investering centraal.

We horen altijd graag wat er bij uw organisatie speelt. Intake gesprekken zijn altijd vrijblijvend, zelfs als een intake volstaat om uw uitdaging op te lossen!

Leerkracht

Hoe kan ik de waarde van mijn onderwijs overbrengen aan de overheid?

Overheid

Hoe kan ik mijn investering in onderwijs verantwoorden aan de minister, de belastingbetaler en de media?

Overtuig te investeren in onderwijs

Overtuig te investeren in onderwijs door inzicht te geven in de economische effecten! Mattch kwantificeert de (economische) impact van onderwijs met de BETA-methode, die hiervoor speciaal ontworpen is. Waar conventionele analyses zich beperken tot cito scores en leerwinst, genereert deze methode een reëel en onderbouwd economisch rendement. Zelfs voor abstracte onderwijsdoelstellingen zoals “toename van de ervaren veiligheid in de school door introductie van een anti-pest programma” zijn de cijfers accuraat. Daarmee heeft u eindelijk bewijs in handen om investeringen in uw onderwijs te verantwoorden.

De cijfers die u nodig hebt zijn specifiek, betrouwbaar en relevant. Net als CERN, ESA en CHILL  kunt u hiervoor een beroep doen op de BETA-methode.

Het eerste gesprek is vrijblijvend.

Wilt u meer uit uw netwerk halen?

Samen verkennen

Als u me uitnodigt voor een intake, gaan we samen de mogelijkheden verkennen om meer uit uw innovatie netwerk te halen. Ik wil om te beginnen graag weten hoe het netwerk waarmee u iets wilt bereiken er uit ziet. In welke geografische regio is uw netwerk actief, op welk onderwerp richt het zich, en wat is haar doelgroep? Daarna praten we over de uitdagingen die u ziet.

 

Concrete dromen

Als we praten over uitdagingen, dromen we over de perfecte oplossing. U deelt uw uitdagingen en uw inzichten. Ik deel 20 jaar aan ervaringen. Onze inzichten zijn ideeën, die we naar wens kunnen gebruiken om onze droom te vormen. Onze droom wordt een visie, die we stap voor stap gaan implementeren in waardevolle, maar haalbare stappen. We maken de eerste stap concreet door samen een project te formuleren.

 

Duurzaam resultaat

Bij het uitvoeren van ons project zet ik in op goede communicatie en interactie, samen leren, en blijvende verbeteringen. Ik zie een ongebruikt resultaat als een gemiste kans. Na afloop van een project blijf ik me inzetten voor een optimaal en duurzaam resultaat, bijvoorbeeld door aanwezig te zijn bij activiteiten om de uitkomsten te promoten of af en toe te informeren of alles naar wens is.

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Uw organisatie