Wilt u meer uit uw netwerk halen?

Samen verkennen

Als u me uitnodigt voor een intake, gaan we samen de mogelijkheden verkennen om meer uit uw innovatie netwerk te halen. Ik wil om te beginnen graag weten hoe het netwerk waarmee u iets wilt bereiken er uit ziet. In welke geografische regio is uw netwerk actief, op welk onderwerp richt het zich, en wat is haar doelgroep? Daarna praten we over de uitdagingen die u ziet.

 

Concrete dromen

Als we praten over uitdagingen, dromen we over de perfecte oplossing. U deelt uw uitdagingen en uw inzichten. Ik deel 20 jaar aan ervaringen. Onze inzichten zijn idee├źn, die we naar wens kunnen gebruiken om onze droom te vormen. Onze droom wordt een visie, die we stap voor stap gaan implementeren in waardevolle, maar haalbare stappen. We maken de eerste stap concreet door samen een project te formuleren.

 

Duurzaam resultaat

Bij het uitvoeren van ons project zet ik in op goede communicatie en interactie, samen leren, en blijvende verbeteringen. Ik zie een ongebruikt resultaat als een gemiste kans. Na afloop van een project blijf ik me inzetten voor een optimaal en duurzaam resultaat, bijvoorbeeld door aanwezig te zijn bij activiteiten om de uitkomsten te promoten of af en toe te informeren of alles naar wens is.

  Contact

  Waar kunnen we u mee helpen?

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Uw organisatie