Als congresorganisatie wilt u zichzelf professioneel presenteren. De website over het congres heeft content nodig die razendsnel toegankelijk is en gebruiksvriendelijk voor bezoeker en backoffice. Een Xtreme conference website voorziet hierin met een ongeëvenaarde vormgeving, adequate content, een online congresprogramma, integratie van een professioneel betaalsysteem en een geautomatiseerde registratie. Ook de abstract submission gebeurt efficiënt voor de organisatie en de inzender.

Zo wordt de website het visitekaartje van uw congres, waar uw leerstoel, universiteit en vakgebied zich als toonaangevend presenteren. Als het programma online staat, met foto’s en achtergrond van de sprekers, de inhoud gemakkelijk te actualiseren is, de registratie en betaling soepel verloopt … dan weet uw doelgroep: dit is het congres waar ik bij moet zijn.

eucomc_logo

“Het conferentieprogramma is intuïtief, daarmee is het mogelijk om mutaties snel en gemakkelijk online te plaatsen. Een nieuwsbrief kan via de website automatisch aan alle geïnteresseerden verstuurd worden. Het is efficiënt dat alle abstracts op één plaats verzameld worden en niet individueel per e-mail worden verzonden. Dankzij het online registratiesysteem zijn alle gegevens, inclusief betalingen, gelijk verwerkt en op verschillende manieren zichtbaar te maken.”

EuCOMC 2017 organisation

Slootweg-Chris-262x272

“Diverse sponsoren lieten weten dat de uitstraling van de website belangrijk was voor hun participatie. De investering in de website heeft daarmee bijgedragen aan de vele tienduizenden euro’s aan sponsorgeld.”

Dr. Chris Slootweg

Associate Professor in Main Group and Organometallic Chemistry

EuCOMC 2017 Organising Committee

Het eerste gesprek is vrijblijvend.